Annonsørinnhold: enerWE Partner

AAK Safety: - Endelig, velkommen til kurs!

Vi er utrolig glade for at vi fra 15. juni kan ønske dere velkommen til kurs igjen.

Det har nå gått to måneder siden Covid-19 stanset all kursaktivitet i AAK Safety, og endelig kan vi begynne å se fram mot oppstarten igjen. Det har blitt besluttet å starte opp igjen vår kursvirksomhet 15. juni, en dato alle vi ansatte ser veldig fram til! 15. juni er ingen tilfeldig dato, men en dato vi mener vi kan forholde oss til ut fra regjeringens gjenåpningsplan for Norge.

Tøft, men nødvendig

Det var tøft å måtte kansellere kurs for alle våre påmeldte deltakere i månedene som har gått, og å avvise nye kursdeltakere. Samtidig var det selvfølgelig både helt riktig og nødvendig i den situasjonen verden stod i da i mars, og til dels fortsatt befinner seg i når vi nå skriver mai.

Takk for tålmodigheten

Vi vet at opplæring og kompetanseheving kan være helt avgjørende. Enten du er læring på vei ut i arbeidslivet, en del av en beredskap eller du plutselig befinner deg i en situasjon der sertifikatet ditt ikke lenger er gyldig. Derfor er vi også klar over at mange av dere nå står og tripper og venter på å få tatt sakkyndigkurs, tauredningskurs, tilkomstteknikk, årlig nedfiring, GWO også videre. Takk for tålmodigheten i ventetiden.

Trygg gjennomføring

De neste ukene nå vil vi i AAK Safety bruke tiden godt til å risikovurdere kursaktiviteten vår med tanke på smittevern, og deretter planlegge og iverksette tiltakene vi mener skal til for at både dere kursdeltakerne og våre ansatte skal være trygge på at dere er godt ivaretatt.

Velkommen

Med fare for å gjenta oss selv, så ser vi altså noe helt enormt fram til å ønske dere velkommen på kurs igjen 15. juni! AAK Safety er ikke det samme uten kursdeltakerne våre!

Powered by Labrador CMS