Annonsørinnhold: enerWE Partner

Kraftmontasje AS - En svært god samarbeidspartner

- AAK Safety sin store kunnskap og gode produkter er med på å forenkle hverdagen vår og øke sikkerheten til våre medarbeidere.

Kraftmontasje AS er en av de ledende entreprenørene innen tunnelinstallasjoner og energinett i Norge. Gjennom mange år har de samarbeidet med AAKSafety som har levert både kurs og produkter til entreprenørselskapet på Vestnes.

- I tillegg til sikkerhetskurs, har AAK Safety levert fallsikringsutstyr og spesialverktøy som taumoped og Immoos. Utstyret gjør at vi kan arbeide mye lettere, enklere og billigere, forteller daglig leder i Kraftmontasje, Oddgeir Anundsen.

Sikkerhet i høysetet

I en bransje hvor sikkerhet og kvalitet er helt avgjørende, er det viktig å kunne stole på at utstyret er sikkert og varig.

- For oss er sikkerheten i høysetet hele tiden. Samtidig er det viktig å være effektiv. Immoos og taumoped letter arbeidet fysisk, og gjør det lettere og raskere å komme til vanskelig tilgjengelige steder.

Ser frem til videre samarbeid

- Kraftmontasje tar sikkerheten på alvor, og de er en seriøs aktør som ser behovet for utstyr med god kvalitet og som er ergonomisk tilpasset deres brukere, sier Country Manager Norge, Yngve Grüner, som ser fram til å samarbeide mer med Kraftmontasje framover.

Powered by Labrador CMS