Annonsørinnhold: enerWE Partner

Vindkraft: Lanserer GWO ART-kurs

Standarden kontrollerer risikoen forbundet med redningsaksjoner, og sikrer en mer effektiv redningsaksjon fra en vindturbin.

— Ettersom redning i høyden er vårt spesialfelt, så var helt naturlig for oss å kunne tilby denne avanserte redningsmodulen innen GWO-systemet, forteller kursansvarlig i AAK Safety, Eivor Bjørndalsæter.

AAK Safety er, sammen med Cresto i Sverige, markedsledende i Norden innen arbeid i høyden. Selskapet har mer enn 30 års erfaring i faget, og daglig brukes denne erfaringen til å hjelpe kunder til en sikrere arbeidshverdag.

Helhetlig kurspakke

Vi har vært kurstilbyder av basisstandarden innen GWO, altså arbeid i høyden, førstehjelp, brann og ergonomi, i et par år nå. Det er selvsagt hyggelig å kunne tilby våre kunder en enda mer helhetlig pakke, sier Bjørndalsæter.

GWO Advanced Rescue Training kom som ny standard i 2018 for arbeid i vindturbiner. Denne standarden kontrollerer risikoen forbundet med redningsaksjoner, og sikrer en mer effektiv redningsaksjon fra en vindturbin.

Styrking av tilbudet

For vår del er vindkraft et forholdsvis nytt marked. Med GWO ART i porteføljen har vi fått muligheten til ytterligere styrking av våre kurstilbud, sier Bjørndalsæter.

Powered by Labrador CMS