Annonsørinnhold fra Entelios – en del av Agder Energi

Lindex er trendsetter innen både mote og miljøvalg

Lindex er en av Europas ledende motebedrifter. Det voksende selskapet er også et forbilde når det gjelder handelsstandens ansvar for miljø- og klimaspørsmål. Samarbeidet med strømleverandøren Entelios sprer positiv energi og bidrar til å styrke Lindex’ varemerke og arbeidet for en bærekraftig fremtid.

Lindex har et stort engasjement i miljøspørsmål. Selskapet driver egen netthandel og omkring 460 butikker i 18 ulike markeder. Gjennom samarbeid med globale moteplattformer har man også netthandel over hele verden.

Entelios er spesialister innen forvaltning og handel med strøm og er dermed en viktig medspiller for Lindex. Selskapet har et etablert og velfungerende samarbeid om strømleveransen til Lindex’ lokaler i Norden.

Om Entelios

Vi tilbyr ren energi, spisskompetanse og teknologi som gjør det mulig for industriselskap, små og store bedrifter i næringslivet og offentlig virksomhet å bli ledende på klimavennlige energiløsninger.

Les mer her

Lindex verdsetter og har trygghet gjennom at Entelios som uavhengig part tar seg av anskaffelser av klimavennlige energiløsninger. Samordning av nettfakturaer er en annen tjeneste som er forenklende for en stor butikkjede.

Lindex verner om miljøet og støtter de globale målene for bærekraftig utvikling.

— Vi har formulert et bærekraftsløfte, om å utgjøre en forskjell for fremtidige generasjoner, der klimaspørsmålet er en viktig del. I vårt arbeid med å kutte våre klimagassutslipp med 50 prosent innen 2030 er Entelios en viktig samarbeidspartner, sier Anna-Karin Dahlberg, som er bærekraftssjef i AB Lindex.

Entelios har bred kompetanse og bidrar med en rekke ulike tjenester som er helt i tråd med Lindex’ miljøstrategi og energieffektiviseringsprogram.

— Av alle våre kunder innen handel er Lindex blant de aller mest engasjerte og målbevisste når det gjelder strømmarkedet. Det gjelder både muligheter og modeller for effektivisering, som fakturasamordning, og valg av fornybare energikilder, sier Mattias Grafford, Key Account Manager i Entelios.

— Vi vokser i takt med våre kunder på deres respektive markeder. Det å få ta del i Lindex’ bærekraftsreise er veldig inspirerende, sier Grafford.

Lindex har omkring 5000 ansatte og har et sortiment som inkluderer ulike konsepter innen dame- og barneklær, undertøy og kosmetikk.

Entelios er en del av Agder Energi.