Annonsørinnhold:

Godt rustet for et høyt aktivitetsnivå

Publisert   Sist oppdatert

- Aldri har staben av ingeniører vært høyere og vi står bedre rustet enn noen gang tidligere, sier Ole Christian Thømt, driftsleder innen MMO i Beerenberg.

Beerenberg er nå godt i gang med å forbedrede og planlegge årsprogrammer for 2019 både på Tjeldbergodden, Mongstad og de ulike offshore installasjonene. Utsiktene tyder på en økning i aktiviteter i det kommende året.

Noe av bakgrunnen for at avdelingen har styrket staben ytterligere er å kunne stå best mulig rustet for å møte et høyt aktivitetsnivå, særlig på Korrosjon under isolasjon (KUI).

- Utfordringen med KUI er at det krever mer ingeniørarbeid per gjennomføringstime enn tradisjonelt overflatearbeid. Jobbpakkene er mer komplisert og krever oppfølging i mye større grad, sier Thømt.

Utsiktene i ISO-markedet er også gode fremover og selskapet går en hektisk og spennende tid i møte.

- Det kommer blant annet to revisjonsstanser på Statfjord som også vil bidra økt volum i 2019, sier Trond Løvaas, driftsleder i drift sør.

MMO-avdelingen i Beerenberg består av en god blanding av erfarne personer med lang fartstid, i både selskapet og i bransjen for øvrig, samt nye og yngre krefter.

Klar for høy aktivitet: Ole Christian Thømt og Trond Løvaas
Klar for høy aktivitet: Ole Christian Thømt og Trond Løvaas

- Denne flotte og kompetente staben er klar for å håndtere høy aktivitet og ikke minst ta i bruk ny og innovativ teknologi, avslutter Thømt.

--

Bilde i toppen av saken, fra venstre: Håkon Grane, Botic Nedim, Kristian Henriksen, Christian Strømsnes, Tommy Kristoffersen, Mari Dewey, Mads Sander Hjertø, Kjersti Hoel, Andreas Granberg, Jens Bøhmer, Stian Espeseth, Geir Inge Høgås, Alireza Babolhavaeji, Hugo Castillo.