Standard Online

Standard Online er totalleverandør av standarder til hele det norske samfunn, til bedrifter og organisasjoner, offentlig forvaltning, skoler, universiteter og enkeltpersoner. Vi skal tilfredsstille kundenes behov for standarder og tilleggsprodukter som gjør det lettere å ta standardene i bruk. Vi skal derfor ha det beste markeds- og brukertilpassede vare- og tjenestetilbudet innenfor standardisering.

Annonsørinnhold:

Samarbeidsprosjektet vil årlig spare olje- og gassnæringen for store summer

Publisert   Sist oppdatert

Standard Norge er i gang med et kjempe spennende prosjekt med blant andre EPIM, DNV GL og Equinor. En rekke NORSOK-standarder skal revideres og digitaliseres. Et prosjekt som vil påvirke alle som leverer til eller arbeider innenfor olje- og gassnæringen.

Et av hovedmomentene er at standardene nå blir maskinlesbare slik at PC’er kan lese standardene og effektivisere arbeidsprosessene.

I tillegg vil prosjektet fange felles krav og tilgjengeliggjøre dem med morgendagens digitale muligheter, noe som vil bidra til at industrien oppnår den kostnadsreduksjonen de ønsker.

Se intervju med prosjektdeltakerne i film over. 

Standard Online er på plass på OTD på Sotra, utenfor Bergen fra 17. – 18 oktober. Dersom du ønsker å høre mer om dette spennende prosjektet må du gjerne stikke innom standen deres om du også er der.