Oliasoft

Founded in 2015, by oil and software industry veterans Oliasoft provides modern software for the oil and gas industry. Our web-based solution is ready for the digitalization that the oil industry has started to implement and it brings a fresh perspective to well planning, casing and other drilling engineering processes.

We are proud to introduce Oliasoft WellDesign™, a cloud-based web application with open Application Program Interface ( REST API) with a highly usable interface offering easy access to tools employing algorithms and calculations based on the latest industry research. Oliasoft WellDesign™ simplifies drilling work processes, and makes data available for every task required for designing well trajectories and casing and tubing design.

Our goal is to develop software that help drilling engineers in their challenges of making cost efficient, safe and effective wells.

Annonsørinnhold:

- Jeg ville jobbe i et selskap som utvikler et software som er en «game changer» innen brønndesign.

Publisert Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at dagens oljebransje må gjennom en voldsom digitalisering. Et av selskapene som har satt seg som mål å bidra til digitaliseringen av oljeutvinning på norsk sokkel er gründerselskapet Oliasoft. Her utvikler de et software som digitaliserer prosesser innen boring og brønn.

Rekordmange søknader

Dette har vist seg å fange interessen blant dagens studenter og Oliasoft møtte rekordmange henvendelser når de søkte etter sommerstudenter tidligere i år.

Ifølge gründer Andrè Backen fikk de flere søkere enn de hadde regnet med. - Jeg tror unge tenker at oljebransjen kan være et bra sted å være i et langsiktig perspektiv. De har lyst til å bidra til å gjøre bransjen bedre enn den er i dag, og det er veldig moro for oss.

-Du har jo muligheten til å påvirke.

Sommerstudent Selena Remmen studerer til daglig «Information Management for Business» på University College i London. Hun søkte på sommerjobb hos Oliasoft fordi det er relevant for studiet hennes, som går ut på å bruke IT i business. – Oljebransjen er den største industrien i Norge og den trenger virkelig en digitaliseringsprosess, forklarer Remmen. – Å få muligheten til å være med på noe så stort, er selvfølgelig spennende. Du har jo muligheten til å påvirke!

Også de øvrige sommerstudentene hos Oliasoft sier det er viktig å jobbe med noe som er relevant for studiet deres og kan absolutt anbefale en sommerjobb hos Oliasoft. - Selskapet er i sterk vekst og trenger kloke hoder også neste år, sier Lene Erichsen som til vanlig studerer Petroleum Geosciences and Engineering ved NTNU.

Hun anbefaler studenter å følge med når Oliasoft legger ut sine fulltids- og intership stillinger på www.oliasoft.com/career og sende inn en søknad.

Se fullt intervju med Oliasofts sommerstudenter i filmen over.