Annonsørinnhold - enerWE Partner

Sørger for nok strøm til "Kvelden før kvelden"

«Kvelden før kvelden» på NRK1 lille julaften er et av Norges desidert mest sette TV-programmer med tradisjonelt opp mot 1,4 millioner seere.

Omexom Norge, avdeling reservekraft, sørger for at programmet i det hele tatt kan bli laget. Mobile aggregater sørger for nok strøm til innspillingen.

Ved Frognerseteren på Oslos tak er forbredelene godt i gang. NRKs «Kvelden før kvelden» er en stor produksjon som krever mer strøm enn hva den gamle tømmerbygningen klarer å levere. «Julestudioet» krever masse lys, i tillegg til studio-kjøkkenet som også krever sitt. Avdeling reservekraft gjør en viktig jobb for at det er strøm nok når opptakene i disse dager blir gjennomført.

Vi har et stort utvalg av stillegående mobile aggregater, som i dette tilfellet ikke forstyrrer TV-innspillingen.

Jim Burås i avdeling reservekraft

— Vi har et stort utvalg av stillegående mobile aggregater, som i dette tilfellet ikke forstyrrer TV-innspillingen. Til denne jobben bruker vi et 250kVA aggregat, sier prosjektleder Jim Burås i avdeling reservekraft.

Han og kollegene stiller opp når som helst, hvor som helst, for hvem helst – enten du er privatperson eller profesjonell aktør. Avdeling reservekraft tilbyr beredskapsordning.

— Vi er klare til å rykke ut om noe skulle skje akutt. Du kan jo også komme i situasjoner hvor du trenger å koble fra strømmen midlertidig og planlagt. F. eks. når du skal skifte panel på huset eller at elektrikeren din trenger å ha det strømløst når han skal skifte sikringsskap. Vi stiller uansett opp – 24 timer i døgnet, 365 dager i året, sier Burås som sammen med kollegaene i Omexom Norge avd. reservekraft leverer strøm til noen av landets største festivaler, konserter og sportsarrangementer, over hele Norge. Og til et av Norges mest sette TV-program, «Kvelden før kvelden».