Annonsørinnhold - enerWE Partner

- Onix bidrar til store kostnadsbesparelser for kunden, forteller Børge Kjørsvik i IKM Solidtech

Onix og IKM Solidtech samarbeider for å hjelpe sine felles kunder med løfteutstyr, dokumentasjon og årlig kontroll.

Publisert Sist oppdatert

Børge Kjørsvik er Field Engineer i IKM Solidtech. Han er til daglig innleid til OKEA i Kristiansund som inspektør og kontrollør og sakkyndig assistanse med tanke på Onix og opplæring ute på Draugenplattformen.

- En kontrollør blir kalt ut for å gjøre årlig kontroll av det løse løfteutstyr, traverskran, dekkskran, livredningsmidler og flåtestasjoner, forteller Børge Kjørsvik.

Han forteller at han trives godt i jobben.

- Det beste er at du får kommet borti mange ulike problemstillinger og personligheter, forteller han og smiler.

Onix satser på en partnermodell, der IKM Solidtech er med som partner.

- Vi opplever at mange i bransjen ønsker å digitalisere seg, men så er de usikre på hvor de skal starte, forteller Monica Hatlestad, Head of Sales i Onix. Vi har derfor valgt oss ut et sett med partnere som kjenner bransjen godt, og som vet hvordan kunden jobber. For kunden vil dette være det beste alternativet.

Vi ber Monica Hatlestad om å utdype hva Onix sin software kan hjelpe kundene med.

- Onix er en software for dokumentasjonshåndtering av løfteutstyr. Det er en åpen løsning der eierkunden kan samarbeide med sine leverandører og kontrollører. Ved å digitalisere denne prosessen så er vi opptatt av at man ikke bare skaffer seg et digitalt verktøy, men at man går gjennom dagens arbeidsprossesser og ser hvor man kan gjøre forandringer for å effektivisere best mulig. Vi tror det er umulig å jobbe effektivt med denne type dokumentasjon uten en digital løsning.

Hun får full støtte av Børge Kjørsvik.

- Onix bidrar til store kostnadsbesparelser for kunden, avslutter han.