Annonsørinnhold - enerWE Partner

Rejlers - 100% operativ

På kort tid har vi alle sammen fått en helt annen hverdag.

Corona har truffet oss raskt og voldsomt. På kort tid har vi alle sammen fått en helt annen hverdag. Det må være lov å kalle det en nasjonal og global krise. Den helsemessige utfordringen vi står ovenfor må løses og vi og våre ansatte tar i høyeste grad del i den dugnaden. Men vi har også fokus på at vi må forbli 100% operativ – og ikke minst: Å sørge for at kundene våre forblir 100% operative.

Vi skal holde deg 100% operativ

Rejlers så tenker vi at det viktigste vi kan gjøre nå er å holde kundene våre 100% operative. Corona-situasjonen påvirker alle bransjer og de aller fleste bedrifter. Usikkerheten om hvordan fremtiden ser ut er høy. Men du skal i hvert fall slippe bekymringen om vi som leverandør er i stand til å understøtte din virksomhet 100% på veien mot lyset i enden av tunnelen. Det er vi.

Vi vet hva det handler om å jobbe digitalt og distribuert

Rejlers så vet vi hva det handler om når det kommer til å jobbe digitalt og distribuert – og samtidig være fullt ut operative. Dette kan vi. Mange av våre ansatte jobber slik hver eneste dag. Alle våre systemer er designet for å kunne fungere på den måten. Og ikke minst – vi vet hvordan vi skal ivareta beinharde krav til sikkerhet også i denne situasjonen. Når det er sagt – også vi har iverksatt ekstraordinære tiltak i lys av situasjonen. Disse kan du lese om i mer detalj her.

Det vi ikke vet

Rejlers har eksistert i nærmere 80år og vi har opplevd en regnværsdag før. Det vi imidlertid ikke vet er hvor lenge Corona-situasjonen vil vare. Det er det vel ikke så mange andre som vet heller, og dette er ekstra krevende for oss alle. MEN – Du skal være helt trygg på at vi er her for deg som kunde hele veien gjennom krisen – og inn i en normalsituasjon. Og hele veien vil vi ha fokus på å holde deg 100% operativ.