Annonsørinnhold:

Ønsker du å bruke og bedre utnytte innholdet i standarder i egne systemer og programvare?

Møt oss på OTD 2019!

Skal du på OTD i Stavanger 16. - 17. oktober, så pass på å ta turen innom vår stand i hall E. Årets nyhet er utvidet tilgang til å bruke innhold i standarder i programvare og systemer. Kom innom for mer informasjon, ta vår enkle quiz og bli med i trekningen av trådløse hodetelefoner.

Du treffer oss på stand 1025 i hall E, ved BusinessHub.

NORSOK

Vi tilbyr fleksible løsninger for deg. Velg mellom abonnement, samlinger og enkeltkjøp. I vår nettbutikk får du enkel tilgang til akkurat de NORSOK-standardene du trenger.

Nettbasert tilgang

Med et abonnement får du en enkel nettbasert tilgang til standarder, søkbare PDFer, lik tilgang for alle ansatte 24/7, utskriftsmuligheter og du er garantert å alltid ha siste utgave. Du kan abonnere på enkeltstandarder, samlinger eller en komplett samling med alle NORSOK-standardene.

Årets nyhet: Utvidet tilgang til innhold i standarder – digital bruk av standarder

Ønsker du å bruke og bedre utnytte innholdet i standarder i egne systemer og programvare? Med en avtale om utvidet tilgang er dette mulig, og det gir deg større og flere muligheter. Med et ordinært abonnement på standarder får du tilgang til å lese og slå opp i standarder som låste PDF-dokumenter via våre nettsider. Med tjenesten Utvidet tilgang leverer vi standardene på en mer brukervennlig måte.

Vinn hodetelefoner

Besøker du vår stand kan du delta i vår enkle quiz og bli med i trekningen av Kygo trådløse hodetelefoner. Vi deler også ut robuste NORSOK handlenett – pass på å få med deg ett før det er tomt.

Powered by Labrador CMS