Annonsørinnhold - enerWE Partner

Tampnet Carrier og Nasdaq tilbyr rute med ultralav «latency» (ULL) mellom Stockholm og London

Tampnet Carrier og Nasdaq kan nå fortelle at de sammen lanserer en fiberrute med ultralav «latency» (forsinkelse) (ULL) mellom Stockholm og London. Ruten med markedsledende forsinkelse vil bli kommersielt tilgjengelig fra 1. desember.

— Jeg er svært glad for å kunne presentere Nasdaq som vår distributør av denne unike ULL-forbindelsen mellom Stockholm og London. Nasdaq er et av de mest respekterte navnene i finansverdenen, og vi ser fram til å betjene kunder i finansmarkedene og andre latency-sensitive markeder, sier Cato Lammenes, Managing Director i Tampnet Carrier.

— Som global markedsoperatør og teknologileverandør er det helt avgjørende at vi har effektive forbindelser med lav forsinkelse mellom vårt europeiske knutepunkt i Nord-Europa og andre finanssentre over hele verden, og vi tror at dette partnerskapet vil gi et enda bedre tilbud til alle klientene våre i Europa, og utvide tilkoblingsporteføjen vår, sier Henrik Husman, Head of European Cash Equities i Nasdaq.

Børs og gamingULL-ruten mellom Stockholm og London er én av flere skreddersydde ruter med lav og ultralav latens som Tampnet tilbyr i og utenfor Norden. Disse rutene sikrer markedsledende lav forsinkelse for de nordiske og europeiske finansmarkedene i tillegg til gamingindustrien og media, og 5G, som er et hovedmarked for Tampnet Carrier.

Skreddersydde ruter og teknologi i verdensklasseTampnet Carrier bygger og forbedrer hele tiden sitt internasjonale nettverk, skreddersyr ruter og velger den beste teknologien for å oppnå markedsledende lav forsinkelse og høyest mulig tilgjengelighet og diversitet. Selskapets erfaring fra virksomhetskritisk og livsviktig olje- og gasskommunikasjon gjenspeiler seg i byggingen og driften av operatørnettverket. Tampnet Carrier tar nå sikte på å etablere seg som den ledende leverandøren av lav latency-forbindelser til Norden.