Annonsørinnhold - enerWE Partner

Ulf Bonnevier blir ny CFO i Tampnet Group

Tampnet Group kunngjør ansettelsen av Ulf Bonnevier som selskapets nye CFO. Bonnevier begynner 1. september og skal rapportere til CEO, Per Helge Svensson.

Ulf Bonnevier (56) erstatter Peter Oscar-Andersen som vi ønsker å takke for hans betydelige bidrag til Tampnet sin utvikling gjennom de seneste 5 årene, og vi ønsker ham lykke til videre.

Bonnevier kommer til Tampnet Group fra Humana, et ledende nordisk helseforetak som leverer forskjellige tjenester innen helse og pleie. Humana har 15,000 ansatte i Sverige, Norge, Finland og Danmark og leverer helsetjenester til ca. 9.000 mennesker. I 2019 omsatte Humana for 7,467 milliarder SEK og selskapet er registrert på Nasdaq Stockholm. Ulf Bonnevier har vært Humana’s CFO siden 2012 og Vice President siden 2016.

“Jeg gleder meg utrolig mye til å bli en del av Tampnets lederteam og ikke minst til å bidra til vekst og videre utvikling av dette suksessrike selskapet, sier Ulf Bonnevier.

"Jeg er stolt av å få Ulf med i teamet. Hans brede bakgrunn passer veldig bra til selskapets neste vekstfase, uttaler CEO Per Helge Svensson."