Annonsørinnhold - enerWE Partner

Leif Røv ny leder for Vertikal Service

Han kommer fra BKK Enotek og stillingen som divisjonssjef.

Leif Røv (54) er ansatt som ny daglig leder for Vertikal Service AS. Leif Røv har vært styremedlem i Vertikal Service siden 2018 og har tidligere innehatt stilling som administrerende direktør i AAK Group. Han kjenner derfor bransjen svært godt. Leif er utdannet innen pedagogikk fra Høyskolen i Volda og ledelse fra BI.

Foto: Vertikal Service
Foto: Vertikal Service

– Jeg har stor tro på at Leif er riktig person for å ta tak i de muligheter og utfordringer Vertikal Service står overfor i disse utfordrende tider: bygge stolthet internt, styrke selskapets posisjon og vokse videre under god lønnsomhet. Leif bringer med seg bred erfaring og sterkt personlig lederskap nå som Vertikal Service tar sitt neste steg med ambisjon om vekst innen eksisterende og nye markeder. Vår identitet og vårt DNA videreføres! Vi skal fortsette å være en av fremste aktørene for å løse utfordrende oppgaver for våre kunder ved bruk av tilkomstteknikk, sier Bjørn Harald Celius, styreleder i Vertikal Service.

Gründer av Vertikal Service helt tilbake i 2003, Åsmund Vaage tar over ansvaret for forretningsutvikling og salg. Han har vært drivkraften for lønnsom vekst de siste årene, og vil fokusere ytterligere på å bidra til at selskapet utvikler seg innen nye fremvoksende markeder.

– For å bli en foretrukken partner for våre kunder, gleder jeg meg til å videreutvikle virksomheten sammen med svært kompetente og dedikerte kollegaer. I tillegg til å styrke vår posisjon hos våre offshorerelaterte kunder, skal vi bruke vår kompetanse til å etablere oss enda sterkere innen fornybar energi. Det ligger mange spennende markedsmuligheter foran oss, sier Leif Røv.

Leif tiltrer som daglig leder 1. juni i år og vil være lokalisert ved selskapets kontor i Volda.